Siirry suoraan sisältöön

Durex

Durex on monille tuttu nimi eikä ihme; se on maailman johtava merkki alallaan ja sillä on jo peräti yli 80 vuoden kokemus kondomien valmistuksesta. Durexin tuotteita on nähty paljon myös TV:ssä. Se kuitenkin tarjoaa niiden lisäksi myös liukuvoiteita – toisin kuin moni muu kondomien valmistaja. Se tarjoaa myös muita tuotteita yhdessä liukuvoiteiden ja kondomien kanssa käytettäviksi. Sen hyviä puolia ovat myös:

Durexin liukuvoiteiden valikoima on hyvin monipuolinen ja lisäksi se tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman muitakin tuotteita, kuten kondomeja. Merkin liukuvoiteet sopivat monille ja niitä voi käyttää niin kondomien kuin seksilelujenkin kanssa. Lisäksi ne ovat hinnaltaan melko edullisia. Monet kondomimerkit häviävät siis valikoimansa suhteen Durexille ja siksi siitä on vaikeaa keksiä mitään negatiivista sanottavaa. Durex ei kuitenkaan mainitse tuotteidensa olevan vegaanisia.

Stimulaatiogeeli lisää nautintoa

Kondomi voi kaivata joskus parikseen ekstrastimulaatiota. Durexin naisille tarkoitettu Intense Orgasmic Gel sopii loistavasti tähän tarkoitukseen. Se sisältää Desirex-stimulanttia, joka on kehitetty helpottamaan orgasmin saamista ja voimistamaan niitä. Geeli stimuloi klitorista tuoden lämpimiä aaltoja sekä viileyden ja kihelmöinnin tuntemuksia, jolloin se lisää herkkyyttä intiimeillä alueilla.

Kätevästä pumppupullosta on helppo annostella geeliä. Stimuloiva geeli sopii käytettäväksi kondomien kanssa, mutta se voi vaatia liukasteen käyttöä, koska geeli itsessään ei sovi liukasteeksi. Toisaalta monissa kondomeissa on valmiina liukaste. Geeliä voidaan käyttää myös erilaisten seksilelujen kanssa ja se on hajusteeton, joten se sopii monille.

durex

Durex Play Perfect Glide on silkkinen liukuvoide

Durex Play Perfect Glide on silikonipohjainen liukuvoide, joka kestää käytössä pitkään. Se myös tuntuu hyvin silkkiselle, joka on monen mielestä miellyttävä tunne. Sen avulla voi pidentää seksin aikaista nautintoa merkittävästi, sillä se ei kuivu ja antaa todella liukkaan tuntuman.

Tämä silikonipohjainen liukuvoide on kondomiturvallista, eli sitä voi käyttää hyvin kondomien kanssa. Se sopii myös itsetyydytykseen ja esimerkiksi lasista ja metallista valmistettujen seksilelujen kanssa käytettäväksi. Sitä ei kuitenkaan suositella käytettäväksi silikonipintaisten seksilelujen kanssa. Voide on tuoksultaan ja maultaan neutraali, joten se sopii hyvin monelle. Se on myös pakattu helppokäyttöiseen pulloon.

Durex Real Feel – luonnollista liukkautta

Durex Real Feel -liukuvoide takaa silkkisen pehmeän ja lämpimän ihokosketuksen tunteen, joka saa aikaan luonnollisen, mutta liukkaan tuntuman. Voide on silikonipohjainen, jolloin se kestää pitkään, eikä myöskään tahmaa. Se on mauton ja tuoksuton voide, joten se soveltuu monille ja sitä voidaan käyttää kondomien kanssa. Liukuvoide on myös kätevässä pumppupullossa, jolloin sen annostelu onnistuu hygieenisesti.

Durex

Durex tarjoaa erilaisia kondomeja liukuvoiteiden pariksi

Durex tarjoaa myös harvinaisen monipuolisen valikoiman kondomeja liukuvoiteiden pariksi. Esimerkiksi Mutual Climax auttaa miestä kestämään pidempään ja naista nauttimaan enemmän. Pleasure Me taas tarjoaa stimuloivan juomu- ja nystypinnan sekä easy-on-muotoilun, joka helpottaa päälle laittamista. Merkki tarjoaa myös esimerkiksi erityisen ohuita, ekstraturvallisia ja stimulointigeelillä kostutettuja kondomeja sekä lateksittomia kondomeja. Durexin silikonipohjainen liukuvoide sopii käytettäväksi sen kondomien kanssa. Sen lateksittomien kondomien kanssa sopii käytettäväksi myös öljypohjainen liukuvoide.