Siirry suoraan sisältöön

ESP

Italialainen ESP tarjoaa monia toivottuja ja erikoisiakin ominaisuuksia. Ne esimerkiksi sopivat myös vegaaneille, koska ne ovat valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia, ja lisäksi ne tarjoavat erikoista muotoilua, jota muut kondomimerkit eivät tarjoa. Ne tarjoavat lisäksi erilaisia stimuloivia ominaisuuksia. Esimerkiksi Dotted sisältää kohotettuja nystyröitä, jotka tuovat lisänautintoa. Merkin erikoisuuksia ovat lisäksi viinan makuiset kondomit!

ESP tarjoaa runsaasti erilaisia ja eri makuisia kondomeita. Sen makuvaihtoehdot ovat myös hieman erikoisempia kuin useilla merkeillä – makuna on nimittäin esimerkiksi vaahtokarkki. Merkin kondomit sopivat myös monen kokoisille, sillä esimerkiksi Tight on normaalia tiukempi ja Large Pleasure taas normaalia suurempi kondomi. Merkki on huomioinut myös erilaiset stimuloivat vaikutukset, joita tarjoavat esimerkiksi nystyröity Dotted. Merkin hinnatkin ovat melko edulliset, mutta sillä on yksi suuri huono puoli; se ei ole panostanut monen muunkaan merkin tapaan naisten kondomeihin, joita moni kaipaisi enemmän markkinoille.

Kokeile harvinaisia makukondomeja

ESP Mini Bar on kondomilajitelma, jota ei varmasti tule vastaan usealla muulla merkillä. Se nimittäin sisältää 3 kappaletta eri kondomeja, joiden makuina ovat tutut juomat konjakki, Irish Cream ja Orange Triple Sec. Kondomeissa ei kuitenkaan viinan mausta huolimatta ole alkoholia, vaan ainoastaan maustettua liukastetta. Alkoholijuomien makuiset kondomit ovat muodoltaan suoria ja leveydeltään standardeja. Ne ovat myös värittömiä, eli ne ovat ulkoasultaan kuin mitkä tahansa kondomit. Ne eivät myöskään sisällä esimerkiksi nystyröitä, kuten Dotted.

ESP Pink Love Marshmallow on myös maultaan melko harvinainen, sillä vaahtokarkin makuisia kondomeja ei tule ainakaan jokaisen merkin kohdalla vastaan. Toisin kuin viinan makuiset kondomit, tämä vaahtokarkin makuinen kondomi on stimuloiva kondomi, kuten Dotted. Se on myös väriltään pinkki ja siinä on enemmän liukuvoidetta antamassa lisää makua ja mukavuutta. Sen liukuvoide on silikonipohjainen. Kondomi on malliltaan suora, sisältää säiliön ja se on standardimittainen. Makukondomia myydään eri suuruisissa paketeissa aina yhden kappaleen paketista jopa 144 kondomin paketteihin saakka.

esp logo

Stimuloitu Dotted ja tornadon mallinen Tornado Passion sopivat seikkailunhaluisille

ESP Dotted on lateksikondomi, johon on lisätty kohotettuja nystyröitä lisäämään nautintoa seksin aikana. Sen lisäksi, että nystyrät tuovat lisää nautintoa, kondomi pysyy myös paremmin paikoillaan näiden nystyröiden vuoksi. Kondomi on lähes kauttaaltaan hyvin pienien nystyröiden peitossa. Kondomi on monien muiden merkin kondomien tavoin malliltaan suora ja leveydeltään standardin levyinen.

ESP Dotted ei ole ainoa merkin stimuloitu ja nypytetty kondomi. Tornado Passionsissa on tornadon innoittama muotoilu, ja se on juomutettu tyvestä, jotta se antaisi ainutlaatuisen kokemuksen kummallekin osapuolelle. Kondomi on siis muodoltaan kierteinen, aivan kuten tornadokin on. Tornado Passion on 53 mm leveä, eli kooltaan melko perinteisen kokoinen kondomi. Merkiltä löytyy lisäksi myös anatomisesti muotoiltu juomukondomi nimeltä Xtra Pleasure. Kondomi on levennetty etuosasta ja sen tuplakuviointi on suunniteltu antamaan lisänautintoa. Kondomi on standardikokoinen, väritön ja tuoksuu miedosti vaniljalta.

ESP on hyvin monipuolinen ja monet koot huomioon ottava merkki, jonka erilaiset ominaisuudet ovat jopa melko erikoisia verrattuna muihin merkkeihin. Esimerkiksi viinan makuisten kondomien lajitelma ja tornadon muotoinen kondomi eivät ole kovin tyypillisiä. Nautintoa lisäävä Dotted, tiukkuudesta pitäville sopiva Tight ja normaalia suurempi Large Pleasure tekevät valikoimasta monille sopivan. ESP yhdistääkin saksalaista insinööritaitoa sekä italialaista designia hauskalla ja monille sopivalla tavalla!