Siirry suoraan sisältöön

RFSU

RFSU on kaikille tuttu merkki, joka perustettiin Ruotsissa jo vuonna 1933. Sillä on siis pitkä kokemus niin kondomien, liukuvoiteiden kuin esimerkiksi raskaustestien valmistuksesta. Merkki osaa ottaa huomioon erilaiset käyttäjät myös liukuvoiteiden osalta. Hyvän liukuvoiteen ansiosta seksielämä voi alkaa kukoistamaan uudelleen. Valikoimasta löytyy muun muassa kaikille sopivia vesipohjaisia liukuvoiteita sekä stimuloivia geelejä. Merkin valikoimaan kuuluu myös silikoniliukuvoiteita. Merkin liukuvoiteiden hyviä puolia ovat:

RFSU pystyy siis tarjoamaan varsin monipuolisen valikoiman erilaisia liukuvoiteita sekä lisäksi myös kondomeja. Muut kondomimerkit eivät välttämättä pysty tähän, joten RFSU on aina hyvä valinta. Liukuvoiteita voi käyttää kondomien kanssa. Ne eivät vaurioita tai haurastuta kondomin kumia. Joku voisi toivoa liukuvoiteita eri makuisina. Makuliukuvoiteita RFSU ei kuitenkaan tarjoa, vaan liukuvoiteet ovat täysin mauttomia.

Hellävarainen vesipohjainen liukuvoide

Vesipohjainen liukuvoide on aina kaikkein hellävaraisin valinta. Se ei ärsytä ihoa tai limakalvoja. Sitä voidaan käyttää vaikka jokaisen yhdynnän yhteydessä. Kondomi ei haurastu, kun parina on oikeanlainen liukuvoide. Lisäksi liukuvoidetta voi käyttää myös suuseksissä tai seksileluilla itseään tai kumppaniaan tyydyttäessä.

RFSU:n vesipohjaisen liukuvoiteen pH-arvo on 5,0, mikä on kaikista luonnollisin arvo ja sopii sen vuoksi herkillekin intiimialueille. Liukuvoide tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta, joten se sopii käytettäväksi pidempiinkin sessioihin. Koska sen koostumus on geelimäistä, siihen ei muodostu paakkuja pitkänkään ajan päästä ja se on helppo pestä pois.

rfsu kondomimerkki

Sense Me Oh Yes -geeli tuo nautintoa

RFSU:n Klick Natural Glide -liukuvoide tuo kosteutusta ja tekee yhdynnästä helpompaa. Yhdynnän nautintoa voi kuitenkin lisätä vielä entisestään. Sense Me Oh Yes on stimuloiva geeli, joka lisää ihon ja intiimialueen tuntoherkkyyttä. Se voimistaa myös orgasmeja.

Sense Me Oh Yes -geeli sopii erittäin hyvin yhteen Klick Natural Glide -liukuvoiteen kanssa. Se on vesipohjainen geeli, joka sopii loistavasti yhteen vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Myöskään se ei haurastuta kondomia. Geeliä sivellään intiimialueelle noin 15 minuuttia ennen yhdyntää, jolloin siitä saa irti parhaan mahdollisen vaikutuksen. Vain pieni tippa geeliä riittää.

RFSU Sense Me Magic Glide

RFSU tarjoaa Sense Me Magic Glide -liukuvoiteen heille, jotka haluavat saada seksielämästään vieläkin enemmän irti. Tämä liukuvoide yhdistää kaikki parhaimmat ominaisuudet, joita vesi- ja silikonipohjaisissa liukuvoiteissa on. Koska koostumus on kuitenkin vesipohjainen, on liukuvoide helppo pestä pois. Se ei siis tahraa eikä paakkuunnu pitkässäkään seksisessiossa. Koska siihen on yhdistetty myös silikonia, tuntuu liukuvoiteen käyttäminen mukavalta.

RFSU Klick Supreme Glide

Klick natural glide on RFSU:n ostetuin ja tunnetuin liukuvoide. Sen lisäksi merkin valikoimiin kuuluvat myös silikonipohjaiset liukuvoiteet, joita Klick Supreme Glide edustaa. Silikoni liukastaa erittäin hyvin ja kestää pitkään. Se sopii siis erinomaisesti myös sellaisille henkilöille, jotka kärsivät kuivuudesta. Pahimmillaan kuivuus voi aiheuttaa kipua yhdynnässä. Klick Supreme Glide on pitkäkestoinen silikoninen liukuvoide, jota ei tarvitse käyttää kuin muutaman tipan verran kerrallaan.