Siirry suoraan sisältöön

Sovintoseksi on riitelyn hyvä puoli

sovintoseksi

Sovintoseksi on asia, jonka saavuttaakseen joskus aivan tekisi mieli vähän riidellä. Toki riiteleminen on parisuhteessa normaalia ja sitä esiintyy tasaisin väliajoin, joten luultavasti sovintoseksikin on kuvioissa aina silloin tällöin. Tähän lajiin liittyvät vahvasti tunteet ja tunnelataus on varmasti olemassa hyvin pinnalla riitelyn aikana ja sen jälkeen.

Riita ja sen aiheuttamat tunteet ovat syynä siihen, miksi usein sovintoseksi on erityisen kiihkeää ja siinä saavutettu orgasmikin voi olla tavallista vahvempi. Ehkä tällöin sopii kuvioon vähän rajumpi seksi kovempine otteineen, joiden avulla puretaan loputkin tunteet toista kohtaan. On hyvä saada tuuletettua pahat ilmat ulos, jotta elämää päästään jatkamaan taas normaalisti.

Sovintoseksi verrattuna normaaliin

Vaikka pariskunnan normaali seksi olisikin täysin tyydyttävää ja hyvää, voi silti sovintoseksi ylittää kaikki odotukset. Ehkä estot ovat paenneet ja saavutetaan yhdessä itsestä ja toisesta ulottuvuuksia, joita ei olla ennen nähtykään saati arvattu voivan olla olemassa. Riita voisi olla hyvä tekosyy kokeilla vaikka sitomista ensimmäisen kerran, ehkä siinä voisi vielä leikisti antaa toiselle pientä rangaistusta huonosta käytöksestä.

Riita pitää kuitenkin saada käsiteltyä loppuun ja laitettua sivuun ennen kuin seksin pariin siirrytään. Jos asiat edelleen kaihertavat mielessä, ei seksi sujune kuten sen olisi tarkoitus tai sen pariin ei edes kiinnosta ruveta. Tämä seksityyli on enemmänkin spontaania, joka vain leimahtaa käyntiin sen kummemmin suunnittelematta. Siinäkin on loistava syy hoitaa riitely vain kahden kesken, jotta päästään häiriöttä asiaan sen jälkeen.

Riita pitää selvittää – iso tai pieni

Riitoja on monenlaisia ja ellei niitä selvitä loppuun saakka, voi olla että seksin harrastaminen ylipäänsä vähenee. Maton alla ei ole parisuhteen roskien paikka vaan ne kannattaa heittää rohkeasti ilmaan. Miettiä voi myös riidellessään, haluaako olla aina oikeassa vai haluaako olla hyvässä parisuhteessa. Eli kompromissit nousevat tässäkin kohtaa tärkeään asemaan.

Riita voi jatkua kauankin ajatuksissa, ellei sitä saada päätettyä ja sovittua lopputuloksesta. Siinä toimii sovintoseksi mainiosti. Ikään kuin sinetöidään asia ja siirrytään todella nautinnollisesti eteenpäin. Automatkoilla tulee helposti riitaa, pidemmillä sellaisilla ainakin. Voi olla jännittävää autoriidan päätteeksi vetäistä auto tiensivuun sopivan syrjäiseen paikkaan ja päästää tunteet valloilleen. Kuinka usein sitä tulee testattua auton jousitusta paremmin, kuin takapenkkiä keinuttaessa.