Siirry suoraan sisältöön

Sultan kondomi on hyvin tunnettu

Sultan kondomimerkki

Sultan kondomi on helppokäyttöinen, joka on varmasti tuttu suurimmalle osalle suomalaisista. Kondomin käyttö on yleisesti ottaen suositeltavaa, koska se suojaa sukupuolitaudeilta. Jos nainen ei halua tulla raskaaksi, se auttaa myös ehkäisyssä. Kondomilla saa siis kaikki kärpäset samalla lyönnillä ja mikään muu ehkäisykeino ei suojaa sekä sukupuolitaudeilta että raskaudelta samaan aikaan.

Sultan kondomi on ollut yksi Suomen suosituimpia ja tunnetuimpia kondomimerkkejä jo vuosikymmeniä. Kondomin käyttö on monella suomalaisella alkanut juuri Sultanista, joten kondomimerkki on siltä osin monille tuttu. Sultan valmistaa laadukkaita, testattuja, mutta melko edullisia kondomeja, joita on helppo käyttää. Erityisen hyvää siinä on se, ettei se ole erityisen kallis kondomi, vaan edustaa hinnaltaan keskitasoa. Monet muut kondomimerkit ovat huomattavasti hintavampia. Sultan kondomeita onkin hyvä hintansa puolesta suositella niin nuoremmille kuin kokeneemmillekin ihmisille.

Sultan kondomin käyttö on helppoa

Kondomin käyttö on helppoa ja sitä voi harjoitella ennen aktia. Voit kokeilla Sultan kondomin laittoa esimerkiksi itsetyydytyksen aikana tai käyttää apuvälineenä, vaikka banaania. Ensimmäiseksi kondomi poistetaan paketista varovaisesti repäisemällä paketti auki. Kondomia ottaessa kannatta varoa kynsiä, jottei kondomiin tulee ikäviä reikiä. Tämän jälkeen kondomi asetetaan peniksen terskan päälle. Tässä vaiheessa pitää puristaa siemennestepussia, jottei sinne jää ilmapussia. Se voi nimittäin rikkoa kondomin. Tämän jälkeen kondomin voi rullata aivan peniksen tyveen saakka.

Sultan kondomi on tehty kestämään, joten se kestää kovaakin käyttöä. Kondomin käyttö on kuitenkin tarkkaa puuhaa ja aktin aikana kannattaa tarkistaa, että kaikki on kunnossa. Joskus kondomi saattaa revetä, mikä tuo omat haasteet sen käyttämiseen. Siksi kondomin laittamista kannattaa harjoitella, jotta kondomi asettuu oikein. Mikäli kondomi on laitettu niin kuin pitää, se hajoaa vain hyvin harvoin. Kondomin oikeanlainen käyttö parantaa seksin laatua huomattavasti ja sen aikana voi keskittyä olennaiseen. Kun seksi on turvallista, nautinto on huomattavasti suurempaa.

Kondomin käyttö suojaa taudeilta

Sultan kondomi on loistava tapa ehkäistä sukupuolitautien leviämistä. Kondomin käyttö on siis kannattavaa jo pelkästään terveydellisistä syistä. Käyttämällä kondomia aktiivisesti, sukupuolitautien määrä vähenee ja kaikki voivat paremmin. On hyvä muistaa, että monet sukupuolitaudit lisääntyvät myös suuseksin kautta. Kondomia tulee siis käyttää myös esileikkien aikaan, jotta tautien eteneminen voidaan pysäyttää.

Kondomin käyttö on perusteltua etenkin terveydellisistä syistä, mutta se ehkäisee myös ei-toivottujen raskauksien syntymistä. Kun raskaus ei pääse yllättämään, elämää voi suunnitella paremmin. Yllättävä raskaus saattaa muuttaa paljon asioita, jolloin se vaikuttaa ratkaisevasti elämänhallintaan. Sultan kondomi takaa turvallisen seksielämän ja voit nauttia seksistä ilman riskiä. Sultanilla on tuotevalikoimassaan myös erikoiskondomeja, joten löydät siitä apua myös ongelmiin. Jos kärsit esimerkiksi viivästyneestä siemensyöksystä normaalin kondomin kanssa, voit kokeilla ohutta kondomia. Ohuet kondomit tarjoavat paremman nautinnon ilman, että niiden rikkoutumista tarvitsee pelätä.

Sultan kondomimerkki on suomalaisille tuttu ja turvallinen tuote, jota on käytetty tässä maassa jo vuosikymmeniä. Suosion takana on laadukkaat ja edulliset kondomit, jotka ovat toimintavarmoja. Kondomin käyttö kuuluu kaikille vastuullisille aikuisille. Sen avulla voidaan ehkäistä sukupuolitautien leviäminen sekä raskaudet, jotka eivät kuulu suunnitelmiin. Sultan valmistaa monenlaisia kondomeja, joita voi käyttää erilaisissa tilanteissa. Ohuet kondomit parantavat tuntumaa ja makukondomeista on iloa suuseksissä.