Siirry suoraan sisältöön

Lantionpohjan lihastreeni parantaa nautintoa

Lantionpohjan lihastreeni parantaa seksielämää, sillä aktin aikana paikat puristaa oikeista kohdista paremmin. Lantionpohjan lihas on avain taivaalliseen hekumaan, joten sitä kannattaa treenata vahvemmaksi aina aika ajoin. Näin varmistat paremman seksielämän sekä itsellesi että kumppanillesi. Tältä sivulta saat lisätietoja siitä, miten harjoitat lantionpohjan lihaksia paremmaksi. Vinkkeihin kannattaa tutustua, sillä se parantaa seksielämän laatua huomattavasti.

Lantionpohjan lihas jakaantuu kahteen eri lihakseen: pituus- ja leveyssuuntaiset lihakset. Pituussuuntaiset lantionpohjan lihakset sijaitsevat häpyluun ja häntäluun välissä. Leveyssuuntaiset lihakset ovat taas istuinluiden välissä. Ennen kuin lihaksia alkaa vahvistamaan, on tärkeää tietää niiden sijainti ja oppia tunnistamaan, milloin mikäkin lihas on jännittynyt. Tällä tavoin parannat oman kehosi tuntemusta ja varmistat tehokkaamman treenin. Lantionpohjan lihastreeni tulee tehdä viikoittain, jotta tulokset alkavat näkymään. Kunnon jumppa pitää mielen virkeänä niin treeneissä kuin makuuhuoneessa!

Millä tavoin treenata oikein lantionpohjan lihaksia?

Lantionpohjan lihas on tärkeä oppia tunnistamaan, sillä ilman yhteyttä lihakseen harjoitteleminen on mahdotonta. Eri ihmiset saavat kontrollin lihakseen erilaisissa asennoissa. Siksi kannatta rohkeasti kokeilla erilaisia istumis- ja makuuasentoja ja pyrkiä löytämään itselle sopivan asennon. Monet makaavat kyljellään, mikä vahvistaa kontaktia lihaksiin, Joillekin sopii paremmin taas selällään maku polvet koukussa. Kun aloittaa lantionpohjan lihasten supistamisen, kannattaa pitää muut lihakset, kuten vatsa-, reisi- ja pakaralihakset, mahdollisimman rentona.

Kun lantionpohjan lihastreeni on käynnissä, on tärkeää pysyä rauhallisena ja keskittyneenä. Liiallinen voimankäyttö ei ole suositeltavaa, vaan toistoja tulisi tehdä suhteellisen matalalla voimatasolla. Lisäksi harjoitusten ei tarvitse kestää hirveän kauaa, vaan jo kymmenen minuutin päivittäisellä harjoituksella saa paljon aikaan. Supistuksia voi ripotella pitkin päivää, jolloin yhdellä kertaa ei tarvitse harjoitella kuin muutaman minuutin. Yleisesti ajatellaan, että supistusharjoitukset ovat kaikkien tehokkain tapa treenata lihaksia vahvemmiksi. Se lieneekin helpoin tapa saada lantionpohjan lihas tekemään töitä ja vahvistumaan. Supistusliike on tärkeää tehdä erittäin nopeasti ja sen jälkeen pitää lihaksia jännittyneenä useampi sekunti.

Lantionpohjan lihastreeni parantaa seksielämää

Aloittelijan voi olla vaikea tietää, milloin lantionpohjan lihas on tarpeeksi vahva. Tämä on tietenkin ikuisuuskysymys ja yksilöllinen vaihtelu saattaa olla suurta. Lihaksen vahvistumisen tuntee paremmin varsinkin seksin aikana, jolloin molempien osapuolten nautinto kasvaa. On myös hyvä muistaa, että hyvät lantionpohjan lihakset parantavat virtsan pidätyskykyä ja vaikuttavat muun muassa ryhtiin. Lantionpohjan lihastreeni onkin kehonhuoltoa ja sitä kannattaa harjoitella koko ikänsä.

Tämä lihas voimistuu aivan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin kehon lihas. Jos haluat kokea voimakkaampia orgasmeja, lantionpohjan lihasten kunto on aivan keskeisessä asemassa, sillä orgasmin aikana lantionpohjanlihakset supistelevat voimakkaasti. Erityisesti lihasten kuntoa kannattaa seurata silloin, kun ikää tulee lisää tai raskauden ja synnytyksen jälkeen. Lantionpohjan lihastreeni auttaa sinua silloin palauttamaan lihakset siihen kuntoon, jossa niiden tuleekin olla. Jos sinulla on vaikeuksia harjoittelussa tai olet muutoin epävarman, voit olla yhteydessä alueesi personal traineriin. Ammattilaisen kanssa saat lihakset uuteen uskoon ja seksielämä paranee kertalaakista.

Jumppa auttaa pitämään kehosi kunnossa ilman taikakeinoja. Liikunta auttaa pitämään myös lantionpohjan lihakset kunnossa. Jos haluat viriilin seksielämän, on hyvä aloittaa myös lantionpohjan lihasten säännöllinen treenaaminen. Lantionpohjan lihas voi olla alussa vaikea löytää, mutta pienen harjoittelun jälkeen siihen saa kontrollin. Paras tapa treenata sitä on tehdä nopea supistus, jonka jälkeen lihasta tulisi pitää noin viisi sekuntia supistettuna. Lihaksen vahvistumisen huomaa nopeasti sänkypuuhissa, joten voit yllättää kumppanisi positiivisesti.