Siirry suoraan sisältöön

Klitoris – nautinnon lähde

klitoris

Klitoris on nautinnon nappula, koska sen ainoa tehtävä naisen vartalossa on tuottaa nautintoa. Virtsaputken yläpuolella sijaitseva ja pienen ihopoimun suojassa piileskelevä pavun kokoinen elin on herkkä kosketukselle. Se on sukua penikselle, koska se on rakenteeltaan paisuvaiskudosta. Kiihottumisen aikana se paisuu, se on täynnä verta, kasvaa ja jopa hiukan kovenee.

Orgasmi on varsinainen mysteeri. Jotkut väittävät etteivät saa sitä koskaan, jotkut puolestaan vain yhdellä tavalla ja joillain se tulee monilla eri keinoilla. Sille ei myöskään ole mitään selkeää määritelmää millainen se on, mutta joka sen saa, tietää kyllä miltä se tuntuu ja mikä silloin on kyseessä. Ensin koko keho jännittyy ja lopulta rentoutuu kokonaisvaltaisesti.

Oikukas klitoris

Klitoris on varsin oikukas silloin, kun se haluaa tulla tyydytetyksi. Sen kanssa pitää olla hienovarainen, mutta kaikki on sen vaivan arvoista. Siinä tilassa, kun tämä oikkuileva nautinnon nappula on täydellisen kiihottuneessa tilassa, orgasmi on täysin mahdollista. Niitä voi tulla yksi tai sarjassa useampia. Koska tämä mysteeri toimii jokaisella naisella eri tavoin, on syytä keskustella asianomaisen kanssa, miten tätä sympaattista oikuttelijaa tulee oikeaoppisesti lähestyä. Silloin pääsee kaikkein lähemmäs huipentumaa.

Orgasmi, jos sitä on tullakseen, on ehdottomasti huippu, jota kannattaa lähestyä hitaasti mutta varmaotteisesti. Matkaa täytyy taivaltaa hellyydellä ja taivallus on aloitettava jostakin muualta kuin itsestään nautinnon nappulasta. Mitä lähemmäs tätä pääsee sitä hitaammin täytyy edetä, koska mitä kauemmin tätä venyttää sitä kiihottuneempi nautinnon nappulan omistaja on. Mielihyvän tunteen pitää olla täydellistä, verenkierron vahvistunutta ja klitoriksen oikein turvonnut. Tämän jälkeen kosketus vie hekumaan.

Orgasmi – naisen mysteeri

Monelle naiselle se on edelleen mysteeri ja sitä on pakko teeskennellä, koska ei ensinnäkin halua loukata seksikumppania. Tai toisekseen haluavat lujittaa parisuhdettaan. Kun naiselle tulee ikää lisää, hän uskaltaa jo pyytää klitoriksen stimulointia ja silloin kliimaksi onkin jo paljon helpompi saavuttaa. Kokenut sänkykumppani kuitenkin huomaa, jos nainen teeskentelee. Mistä hän sen voi tietää?

Orgasmi näkyy tai tuntuu selkeästi peräaukon ja vulvan alueella olevista lihaksista. Ne supistelevat voimakkaasti luonnostaan ja kun kaikki on ohi, on hyvin rentoutunut olo. Siksi naisen nautinnon kanssa kannattaa edetä kiusoitellen ja välttää koskemasta nautinnon nappulaan ennen kuin se on täydellisen valmis sekä todella kiihottuneessa tilassa. Tähän tilanteeseen pääsee, kun tekee esileikistä pidempää ja kiusoittelevampaa tai vaikkapa jälkipeli rakastelun loppuun. Ei kiireessä ja kovakouraisesti vaan hitaasti ja hellyydellä!