Siirry suoraan sisältöön

RFSU Magic Glide

rfsu kondomimerkki

Magic kondomimerkki on laajalti tunnettu ja suosittu. Magic on valmistanut kondomeja jo vuosikymmeniä ja jotkut käyttävät sitä jopa kondomin synonyyminä. RFSU Magic Glide on kondomivalmistajan liukuvoide, joka on vesi- ja silikonipohjainen. Näin ollen se on mukavan liukas ja luonnolliset ainesosat varmistavat sen turvallisuuden. Vesi- ja silikonipohjainen liukuvoide ei ärsytä niin helposti herkkiä limakalvoja.

RFSU Magic Glide tulee tarpeeseen silloin, jos kumppani kärsii emättimen kuivista limakalvoista. Kondomimerkki RFSU valmistaa myös liukuvoiteita, joita voi käyttää seksin aikana hyväksi. Liukuvoiteen tehtävänä on tehdä seksistä nautinnollisempaa. RFSU kondomit on tunnettu laadusta ja ne on valmistettu huolellisesti parhaista raaka-aineista. Näin on myös liukuvoiteiden osalta, sillä ne toimivat juuri niin kuin pitääkin. Niitä on saatavissa eri makuisina, joista voi valita oman lempimaun. Lisäksi niihin saatetaan lisätä stimuloivia tai puuduttavia aineita, jotka auttavat yhdynnän onnistumisessa.

RFSU on tunnettu kondomimerkki

RFSU on kaikkien tuntema kondomimerkki, jota on Suomessa käytetty jo pitkään. Heidän valmistamansa Magic on kenties yksi suosituimpia kondomimerkkejä Suomessa, joten valmistaja tietää, mitä ihmiset haluavat. Heidän valikoimastaan löytyy monenlaisia kondomeja. Kokeilemalla eri vaihtoehtoja on mahdollista löytää itselle sopiva vaihtoehto. Heiltä löytyy myös lateksiton versio, joten lateksille allergiset ihmiset voivat siitä huolimatta käyttää RFSU:n kondomeja. Muita valmistajan tunnettuja kondomeita ovat muun muassa Näkken ja Sultan.

RFSU Magic Glide käytettynä yhdessä heidän valmistamiensa kondomien kanssa takaa turvallisen ja nautinnollisen seksin. Kondomimerkki on tehnyt jo vuosia töitä sen eteen, että suomalaisilla olisi parempi ja turvallisempi seksielämä. Sen takia RFSU on todella hyvä kondomien valmistaja, sillä se on kokenut valmistaja ja valmistaa monia suosittuja kondomimerkkejä. Liukuvoiteen tehtävänä on varmistaa se, että emättimessä on tarpeeksi luistoa. Tämä takaa hyvän ja laadukkaan seksin. Seksi voi olla siis samaan aikaan nautinnollista ja turvallista, eikä kummastakaan tarvitse välttämättä tinkiä nautinnosta.

Luotettava kondomimerkki takaa turvan

Ihmisille on tärkeää, että kondomimerkki on luotettava valmistaja. Seksistä on vaikea nauttia, jos hetkeen liittyy mitään epävarmuustekijöitä. Kondomien täytyy olla tarpeeksi kestäviä ja laadukkaita, jotta seksin harrastaminen on turvallista. Samoin on liukuvoiteiden kanssa. RFSU Magic Glide tarjoaa turvallisen vaihtoehdon liukuaineeksi. Sen valmistamisessa ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten sen käyttäminen on myös eettinen valinta.

RFSU Magic Glide pyrkii parantamaan seksin turvallisuutta. Hyvä luisto on tärkeää sen kannalta, ettei haavereita pääse sattumaan. Seksissä tulee helposti esimerkiksi hankauksen seurauksena erilaisia haavaumia. Jos kärsit tällaisista, kannattaa tutustua liukuvoiteisiin. Ne tekevät seksistä myös helpompaa, koska luiston kanssa ei synny ongelmia. Usea kondomimerkki valmistaa myös liukuvoiteita, joten kondomien hankinnan yhteydessä voi tarkistaa myös heidän liukuvoidetarjontansa. Liukuvoide ehkäisee kondomiin liittyvää hankausta, mikä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon. Jos käytät kondomia yhdynnän aikana, liukuvoide auttaa pitämään kondomin kunnossa rajunkin menon aikana.

RFSU kondomit ovat varmasti kaikille suomalaisille tuttuja, sillä niin monet klassiset kondomit valmistetaan RFSU:n toimesta. Kondomimerkki valmistaa myös liukuvoidetta, jota on aina hyvä olla mukana. Yhdessä kondomin kanssa käytettynä se tekee seksistä todella turvallista. Seksin aikana on hyvä olla kunnon luisto, joka helpottaa seksiä sekä tekee siitä miellyttävämpää. Hyvä liuku auttaa myös pitämään kondomin ehjänä, mikä on turvallisuuden kannalta olennaista.