Siirry suoraan sisältöön

Durex Intense

durex

Durex Intense on monille tuttu nimi, sillä merkkiä on mainostettu näkyvästi esimerkiksi TV:ssä. Durex Intensen takana toimiva merkki on isobritannialaisen Reckitt Benckiserin kondomimerkki, joka saapui Suomen markkinoille jo 1900-luvulla. Tämän jälkeen se laajeni vähittäiskauppoihin ja on edelleen varmasti tunnetuimpia kondomimerkkejä Suomessa. Durex ei kuitenkaan panosta pelkästään kondomeihin vaan sen valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi nautintoa lisäävä Durex Intense geeli.

Monet kondomimerkit eivät ole panostaneet yhtä paljon seksin nautintoon kuin Durex. Durex Intense ja Durex Intense geeli on nimittäin suunniteltu stimuloimaan ja tuottamaan lisää nautintoa seksin aikana. Durex Intense -kondomit voivat kuitenkin olla hinnoiltaan jopa noin kaksinkertaisia tavallisiin kondomeihin verrattuna. Esimerkiksi vain kuuden kappaleen paketti Intense-kondomeita maksaa usein noin 12-13 euroa – geeli taas parisen euroa vähemmän. Kalliimpi hinta selittyy kuitenkin kondomin erikoisominaisuuksilla. Lisäksi kondomin leveys on standardia 4 mm suurempi.

Durex Intense – stimuloivat kondomit

Durex Intense eroaa monista tavallisista kondomeista sillä, että se on juomutettu, nypytetty sekä kostutettu stimulointigeelillä ulkopuolelta. Tämä lisää nautintoa seksin aikana entisestään. Durex Intense geeli käytettynä yhdessä Durex Intense -kondomin kanssa lisää nautintoa vieläkin enemmän. Kondomi on läpinäkyvä ja se on liukastettu, joka helpottaa sen päälle rullaamista. Durexin kondomit on valmistettu luonnonkumilateksista. Kondomissa on easy-on-muotoilu sekä tuttimainen pää. Niiden nimellisleveys on 56 mm.

Intense -kondomit ovat mintunmakuisia, joka on melko neutraali ja monella sopiva maku. Intense-sarjan kondomeita ei ole ainakaan vielä saatavilla muilla mauilla varustettuina. Jotkut kondomimerkit tarjoavat nimittäin esimerkiksi suklaan, mustikan ja mansikan makuisiakin kondomeita. Myös merkin muista kondomeista löytyy eri makuvaihtoehtoja, joita voi kokeilla esimerkiksi Pleasurefruits-makulajitelman avulla. Intense-kondomi on kuitenkin monen mielestä näitä parempi vaihtoehto, sillä se tekee seksistä tyydyttävämpää molemmille. Geeli antaa vuoroin viilentävän, lämmittävän ja nautinnollisen kihelmöivän tunteen naiselle. Durex Intense geeli lisää nautintoa vielä entisestään!

Durex intense geeli helpottaa naisen orgasmin saantia

Durex Intense geeli on stimulaatiogeeli, joka helpottaa naisen orgasmin saantia. Geelissä käytetään Desirex-stimulanttia, joka on kehitetty edistämään voimakkaampien orgasmien syntyä. Geeliä hierotaan hellävaraisesti klitorikseen ja intiimialueille. Yksi geelipurkki riittää jopa 20 käyttökertaan. Geeliä voidaan käyttää lisäksi niin seksivälineiden kuin kondomienkin kanssa. Sen pariksi sopii siis loistavasti esimerkiksi saman tuotemerkin kondomi.

Durex Intense ja Durex Intense geeli voivat yhdessä auttaa saavuttamaan vieläkin suuremman nautinnon. Se on etu etenkin naisten kannalta, sillä monella naisella on vaikeuksia saada orgasmi. Geelin etuna on myös se, että se sopii erittäin monille, sillä tuote on hajusteeton toisin kuin monet muut eri kondomimerkkien tuotteet. Tuotetta ei kuitenkaan saa laittaa rikkinäiselle tai haavaiselle iholle. Geeli saattaa aiheuttaa siitä huolimatta lämmön, viileyden tai kihelmöinnin tunteen, mutta se on normaalia tuotteen käytössä. Geelin käyttäminen onnistuu myös helposti, sillä se on pakattu kätevään pumpulliseen pulloon.

Kaikki kondomimerkit eivät ole yhtä monipuolisia kuin Durex, sillä sillä mekin geeli ja Intense -kondomit eivät ole merkin ainoita tuotteita. Tarjolla on myös esimerkiksi suuremmalla määrällä liukastetta varustettuja kondomeita, jotka sopivat etenkin anaaliseksiin. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi nystyrällisiä, tavallista paksumpia ja ohuempia kondomeita, sekä liukuvoiteita ja hierontageeli. Kyseessä on siis erittäin monipuolinen merkki, jonka valikoima tarjoaa mitä erilaisimpia stimuloivia tuotteita nautinnollisiin hetkiin.