Siirry suoraan sisältöön

Kondomin käyttö suojaa taudeilta ja raskaudelta

KONDOMIN KÄYTTÖ SUOJAA TAUDEILTA JA RASKAUDELTA

Monien mielestä kondomin käyttö vie seksissä tuntuman pois eikä lopulliseen nautintoon pääse samalla tavalla kuin paljaalla. Totuus on kuitenkin se, että suojattuna välttyy taudeilta sekä raskaudelta. Lisäksi markkinoilla on tarjolla kaiken kokoisia kondomeja, joiden määrästä jokainen varmasti löytää itselleen hyvin istuvan tuotteen. Sen paikalleen laittoa on myös harjoiteltava aluksi itsekseen.

Durex -kondomeista voi sanoa, että ne ovat maailmalla ykkösiä. Niistä on saatu vuosien mittaan muokattua niin sopivan kokoisia kuin riittävän ohuitakin. Juomutetulla kondomilla on mahdollista saada aistillista tuntumaa eikä se vie nautinnosta mitään pois. Tästä tuotemerkistä saa myös todella ohuen, mutta kestävän tuotteen, jolloin nautinto on lähes sama kuin paljaalla.

Kondomin käyttö ei ole rakettitiedettä

Mistään kovin vaikeasta asiasta ei ole kysymys. Kondomin käyttö tarvitsee harjoitusta siinä, missä mikä tahansa muukin asia. Eikä se myöskään saa olla tabu. Itsensä tai seksikumppanin suojaaminen on tärkeää. Durex -kondomin istuvuus on hyvä ja tuotesarjasta löytää sopivan kokoisen, kun katsoo paketista tai netistä kokoluokituksen. Kondomi ei ole se, mistä kannattaa säästää. Se on hyvä suoja, jos haluaa harrastaa seksiä satunnaisesti jonkun uuden tuttavuuden kanssa.

Durex -tuotteissa on mahdollisuuksia joka lähtöön. Siihen tavanomaisimpaan ei todellakaan tarvitse tyytyä. Erilaisilla makukondomeilla on saavutettu ainakin nuorison suosio eikä se ideana ole paha vanhemmallekaan. Niitä löytyy banaanin, mansikan, omenan ja appelsiinin makuisina. Hyvältä tuoksuva tai kivan värinen kondomi tuo omalla tavallaan lisäväriä nautinnolle. Lateksittomista kondomeista on saatu tehtyä hyvin ohuita ja siksi monet ovat siirtyneet käyttämään niitä, vaikka allergioita ei olekaan.

Durex – anna nautinnolle mahdollisuus

Eri makujen ja ohuuden lisäksi on tarjolla kondomeja, joissa on lisänä nystyröitä ja juomuja. Ne on valmistettu luonnonkumista ja sisäpuolella bentsokaiini liukuvoiteessa viivästyttää jonkin verran laukeamista. Näillä on tarkoitus nostaa molempien osapuolten nautintoa ja on siksi ihan kokeilun arvoinen. Useimmat kondomit eivät enää tuoksu samalla tavalla kumille kuin ennen ja siksi ne eivät vie nautintoa.

Jos ei halua tinkiä tuotteen turvallisuudessa yhtään, on olemassa Durex Extra Safe -kondomi, joka todellakin on nimensä veroinen ja suojaa varmasti. Mukavuudesta ei tarvitse tinkiä tämänkään tuotteen kohdalla. Lisäksi siinä on normaalia enemmän liukastetta. Stimulointi intiimialueella on hyödyllistä ja se tuo huomaamatta lisää nautintoa molemmin puolin. Rohkeasti on etsittävä itselleen se sopivin koko ja tuote sekä mietittävä haluaako tuoksulla ja värillä lisänautintoa vai stimuloinnilla. Rakastelu on nautintolaji.