Siirry suoraan sisältöön

Eroottiset tarinat voivat kiihottaa tunnelmaan

Eroottiset tarinat

Eroottiset tarinat toimivat monille kiihokkeena ja sytykkeenä oikeanlaiseen tunnelmaan pyrkiessä. Jotkut saavat suurta mielihyvää kirjoittaessaan fantasiansa todeksi tai vain lukemalla toisten tuotoksia jos kirjoittaminen ei ole se oma juttu. Tarinoissa on mahdollista saada tapahtumaan aivan mitä tahansa, vain taivas ja mielikuvitus on rajana.

Seksinovellit ovat yleensä hyvin aikuiseen makuun kirjoitettuja, sillä niissä voidaan revitellä aivan antaumuksella. Ehkä oikeassa elämässä ei koskaan uskaltaisi olla niin rohkea, mutta tarinassa ei tarvitse ujostella. Voi kirjoittaa itsensä tarinan päähenkilöksi ja olla niin seksikäs ja viettelevä kuin haluaa. Tai alistuva, jos se miellyttää enemmän.

Eroottiset tarinat pöytälaatikkoon vai julki?

Eroottiset tarinat ovat sellaista materiaalia, ettei niitä ehkä halua aivan kaikille esitellä. Sitä saattaa haluta julkaista seksinovellit nimettömänä tai pitää ne pariskunnan kahdenkeskisiä hetkiä silmällä pitäen tallessa. Varmasti kumppani kiihottuu, jos hänelle lukee iltasaduksi itse kirjoittamansa fantasian josta erotiikkaa ei puutu, se suorastaan tihkuu sanoista ja lukijan äänestä. Mahdollista on, ettei tarinaa saada luettua loppuun asti kun koittavat jo toiminnan hetket.

Seksinovellit ovat hyvä viihdyke myös sooloseksin parissa. Lueskella kiihottavaa tarinaa ja antaa omien sormien vaellella vartalolla samaistuen tarinan henkilöihin ja uppoutuessa juonen kulkuun täysin. Näin voi myös virittäytyä seuraavaa kertaa varten, kun kumppanin on kohtaamassa. Voisi vähän erilaisena esileikkinä lähetellä hänelle pitkin päivää pieniä kappaleita eroottisesta tarinasta saaden hänet kiihottumaan jo valmiiksi.

Seksinovellit ovat fantasiaa tai täyttä totta

Jos on ollut joku oikein ihana kokemus seksin parissa ja se kiihottaa aina uudelleen, kun sitä ajattelee, voi olla hauskaa myös kirjoittaa se muistiin tarinaksi. Jotkut kokemukset ovat aivan järisyttäviä välttämättä ilman mitään erityistä syytä, mutta ne vain kiihottavat uudelleen ja uudelleen. On mukava muistella tapausta yksin tai yhdessä, kun se on kirjoitettu seksikkääksi novelliksi yöpöydän laatikkoon.

Seksinovellit toimivat moneen lähtöön, niistä saa ehkä ideoita itselle käytäntöön, niillä voi nostaa omaa ja kumppanin kiihotustilaa, niiden avulla voi muistella upeita hetkiä yhdessä. Tarinoissa ei tarvitse ujostella eikä nolostella, voi olla itsevarma seksin jumalatar tai vaikka pulassa oleva pelastusta kaipaava neito. Näkökulmaa ja tunnelmaa voi vaihdella oman mielialan mukaan. Ei ole tarpeen pysyä vain yhdessä tyylissä vaan voi vaikka kokeilla miltä erilaiset fetissit tuntuisivat kirjoitettuna.