Siirry suoraan sisältöön

Kondomi voi jopa lisätä nautintoa

Kondomi Voi Jopa Lisätä Nautintoa

Kondomi on ainoa tapa suojautua kaikilta sukupuolitaudeilta, mutta sitä on tämän tavoitteen saavuttamiseksi käytettävä koko aktin ajan. Osa kokee niiden käytön epämukavaksi, mutta yleisesti ottaen hyvä ratkaisu tähän on hankkia kondomin kanssa yhteensopiva liukuvoide. Varmista vain, että voide soveltuu valitsemallesi kondomille, sillä pahimmassa tapauksessa väärä voide saattaa rikkoa kondomin tehden sen tehottomaksi.

Kondomi ja liukuvoide tekevät yhdynnästä paljon mukavamman kokemuksen, kun liika kitka ei pääse estämään nautintoa. Liukuvoiteen ansiosta kitka ei myöskään ala rullata kondomia pois peniksen päältä. Suuseksissä auttaa puolestaan makukondomi, jolloin suuseksiä voi harrastaa täysin turvallisesti ilman, että suuhun tulee epämiellyttäviä makuja lateksista tai muusta kondomin valmistukseen käytetystä materiaaleista. Onneksi nykyisin on saatavilla useita erilaisia makuvaihtoehtoja, jolloin suuseksin harrastamisesta tulee miellyttävää kummallekin osapuolelle. Makukondomista voi myös leikata suuseksisuojan sitä varten, että myös nainen saa olla turvallisen suuseksin vastaanottavana osapuolena.

Valitse oikeanlainen kondomi ja liukuvoide

Liukuvoide kannattaa yleisesti ottaen hankkia aina vesipohjaisena versiona silloin, kun sitä on tarkoitus käyttää seksissä yhdessä kondomin kanssa. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että monien kondomien valmistamisessa käytetty materiaali saattaa reagoida jollain tapaa kaikkien silikoni- ja öljypohjaisten liukuvoiteiden kanssa negatiivisesti, jolloin käytetty voide voi jopa hieman haurastuttaa kondomin materiaalia. Vesipohjaisia voiteita on varsin hyvin saatavilla useilta eri liukuvoiteita valmistavilta merkeiltä. Löydät siis etsimäsi helposti.

Kondomi on paras keino suojautua taudeilta ja sitä voi käyttää myös seksilelujen suojaamiseen. Myös näissä tapauksissa on liukuvoide hyvä laittaa kondomin päälle, sillä se takaa lelun sujuvan liikkeen sitä käytettäessä. Nykyisin on lisäksi olemassa myös naisille valmistettuja suuseksisuojia, joten sinun ei välttämättä tarvitse leikata niitä enää miesten makukondomeista, vaan voit ostaa itsellesi juuri siihen tarkoitukseen valmistetun suojan. Myös naisten suuseksisuojien kanssa voi ja jopa kannattaa käyttää liukuvoidetta tuomaan lisänautintoa ylimääräisen kitkan poistuessa. Makukondomien lisäksi on myös tarjolla erilaisia makuliukuvoiteita, joten suuseksin harrastamisen ei tarvitse enää koskaan olla epämiellyttävää, vaan siitä voi tulla suorastaan herkullista!

Liukuvoide ei ole aina tarpeen

Moni kondomi on nykyisin myös valmiiksi liukastettu, joten liukuvoide ei ole aivan välttämätön asia. On kuitenkin myös tilanteita, jolloin liukuvoiteen käyttö on erittäin suositeltavaa, joten sitä on aina hyvä olla varalla kuten kondomejakin. Koskaan ei tiedä milloin kondomin oma liukaste ei riitä ja anaaliseksissä liukuvoiteen käyttö on lähestulkoon poikkeuksetta pakollista vaurioiden välttämiseksi.

Kondomi ja liukuvoide kannattaa ostaa yhdessä, jolloin voit varmistua niiden yhteensopivuudesta sekä siitä, että molempia on aina saatavilla. Seksin harrastaminen saattaa tapahtua joskus hyvinkin spontaanisti, joten ainakin kondomia kannattaa pitää mukanaan aina – näin vältyt yllätyksiltä. Liukuvoiteita saa myös nykyisin monesti myös pienissä kätevissä matkapakkauksissa. Näin voit olla aina huomaavainen seksipartneriasi kohtaan ilman, että sinun tarvitsee kantaa mukanasi suurta, huomiota herättävää pakkausta. Muista kuitenkin, että koska kondomit ovat hyvin herkkiä, ei niitä kannata säilyttää lompakossa, jossa ne altistuvat erilaisille taitoksille ja muille rakennetta haurastuttaville olosuhteille.

Liukuvoide ja makukondomi eivät ole mahdoton yhdistelmä ja hankkimalla makuliukuvoiteen voit saada tehtyä kumppanillesi mielenkiintoisia sekoituksia suuseksiä varten! Osa liukuvoiteista on myös melko neutraalin makuisia, jolloin makukondomin aromi riittää peittämään sen maun tapauksissa, jolloin kondomia liukastetaan suuseksiä varten. Makuliukuvoiteen käyttö on kyllä huomaavaista kumppania kohtaan muutenkin, sillä eihän suuseksi kuulu pelkästään esileikkiin vaan sitä voi harrastaa lennosta kesken aktinkin.