Siirry suoraan sisältöön

Karvanpoisto bikinialueelta ilman punoitusta

Karvanpoisto bikinialueelta ilman punoitusta

Yhä useammat haluavat siistiä karvoitustaan niin bikinialueelta kuin muualtakin vartalosta. Naiset ajattelevat usein, että miehet eivät pidä ihokarvoista ja seksielämä saattaa jopa loppua, koska karvaista naista pidetään epäviehättävänä. Karvanpoisto kannattaa aina tehdä varovaisesti monestakin syystä. Epilaattori on hyvä apu kotona tehtävään karvanpoistoon. Se toimii monesti paremmin kuin perinteiset käsin käytettävät höylät.

Karvanpoisto bikinialueelta ei välttämättä ole kovin helppoa. Monesti ongelmaksi muodostuvat pienet punaiset pilkut, jotka saavat alueen näyttämään kokonaisuudessaan punoittavalta. Epilaattori voi vähentää punoitusta, sillä se hoitaa sheivaamisen hellävaraisesti. On myös tärkeää kosteuttaa iho aina sheivaamisen jälkeen, sillä kuiva iho alkaa punoittamaan herkemmin. Varsinkin häpykarvat on syytä ajella erityisen varovaisesti. Jos alueelle tulee haava, kannattaa silloin turvautua huulirasvaan. Huulirasva pysäyttää tehokkaasti verenvuodon, jos kyseessä on vain pieni pintanaarmu. Huulirasva on siis hyvä olla aina vieressä, kun tarkoitus on sheivata.

Miten bikinialueen karvat poistetaan?

Epilaattori on hyvä väline bikinialueen karvojen poistamiseen joko osittain tai kokonaan. Epilaattoreita voi käyttää myös niin säärille, käsivarsille kuin käsillekin. On hyvä olla omat epilaattorinsa kullekin alueelle, että esimerkiksi bikinialueen epilaattoria ei sekoita kasvojen epilaattoriin. Tämä on tärkeää myös hygienian kannalta. Epilaattoreita voi toki myös puhdistaa. Jos siis käyttää vain yhtä epilaattoria koko keholle, tulee se puhdistaa aina erityisen hyvin juoksevan kuuman veden alla.

Epilaattori poistaa hellävaraisesti kaikki karvat ja tekee ihosta silkkisen tuntuisen. Jos iholla on erityisen karkeita tai hankalassa kohdassa olevia karvoja, voi niihin käyttää karvanpoistogeeliä ja höylää. Tämän jälkeen alueen voi viimeistellä epilaattorin avulla. Karvanpoisto käy siis nopeastikin. Jos tiedossa ovat yllätystreffit tai oma kumppani on tulossa vierailulle, on aika laittaa vartalo kuntoon. Sheivaaminen onnistuu helposti vain muutamassa minuutissa, sillä sheivatakseen ei välttämättä tarvitse käydä suihkussa. Hanan voi laittaa valumaan kuumaa vettä, jonka alla höylää voi puhdistaa. Lisäksi viereen kannattaa varata kosteuttavia voiteita.

Karvanpoisto tekee olosta seksikkäämmän

Tänä päivänä hyvin rajattu tai kokonaan ajeltu bikinialue on yhä useampien miesten mieleen. Karvoja ei tarvitse ajella kokonaan, vaan esimerkiksi bikinialueelle voi jättää pienen määrän karvoja. Monet miehet innostuvat nähdessään siistityn bikinialueen. Miesten kohdalla karvanpoisto ei ole niin tärkeää, sillä joskus naiset voivat ajatella miehen olevan seksikkäämpi karvaisena. Epilaattori ei siis tule tarpeeseen miesten kohdalla.

Karvanpoisto on kuitenkin aina jokaisen henkilökohtainen asia, eikä seksikumppani tai seurustelukumppani saisi päättää siitä. Kenenkään ei siis pidä lähteä muokkaamaan vartaloaan vain toisen vuoksi. Jos kuitenkin itse haluaa tehdä muutoksia ihokarvoitukseen, on se tehtävä aina varovaisesti ja oikeanlaisilla välineillä. Liiallinen höylääminen rasittaa ja ärsyttää ihoa, eikä anna iholle aikaa levähtää ja palautua. Epilaattori onkin hyvä olla varastossa, sillä sen avulla karvat saa pois vain pienessä hetkessä. Epilaattoriakaan ei kannata käyttää liian usein, sillä sekin voi aiheuttaa turhaa ihoärsytystä.

Kun häpykarvat siis haluaa saada viimeisen päälle kuntoon, on aika kääntyä oikeiden välineiden puoleen. Epilaattori on loistava keksintö, jonka avulla saa helposti ja nopeasti poistettua karvat myös muualta kehosta. Sen lisäksi perinteinen höylä tulisi löytyä kylpyhuoneesta, sillä höylällä voi poistaa karvoja hankalista paikoista. Hyvissä parisuhteissa tutun kumppanin voi ottaa mukaan yhteisiin suihkuhetkiin. Kumppani voi parhaimmillaan auttaa siistimään karvoituksen intiimeiltäkin alueilta.