Siirry suoraan sisältöön

Seksiasusteet – vipinää makuuhuoneeseen

seksiasusteet

Seksiasusteet herättävät usein intohimoa siksi, että ne eivät täydellisesti paljasta kaikkea ja mielikuvitukselle onkin jätetty tilaa. Monet asusteet ovat läpinäkyviä osittain ja osassa niistä on juuri oikealla, strategisella paikalla reikä, joten edes riisumista ei tarvita. Todelliselle seksiaddiktille parasta lienee se, että asusteita on sekä miehille että naisille.

Alushousumallit ovat varmasti mielenkiintoisinta, mitä on tarjolla. Naisille löytyy monenlaisia ihanuuksia stringeistä hipstereihin, pitseillä tai nauhoilla varustettuihin, ja mikä tärkeintä, juuri se oikea paikka on jätetty auki. Miehet eivät jää tässä lajissa yhtään huonommiksi. Pienellä neppareilla varustetut shortsit, läpikuultavat stringit tai mitä kumppani sanoo, kun pukeutumisessa käytetään vetoketjullisia hipstereitä. Asusteilla löytyy makuuhuoneen uusi draivi!

Seksiasusteet yllättävät aina positiivisesti

Seksiasusteet, jotka ovat hyvällä maulla mietitty alusta loppuun, kiihottavat ja täydentävät nautintoa. Erilaiset alushousumallit ja jos niiden kanssa käyttää vielä sukkia tai mekkoa tai mitä tahansa muuta seksikästä, saa aikaan todella hurmaavia hetkiä tai eroottisia elämyksiä. Asu toimii hyvin, jos lopputuloksena on kiihottavia hetkiä kahdelle. Yhteistuumin voi erotiikan elämystä lisätä pukeutumalla kumppanin halujen mukaisesti. Eikä lainkaan huono idea ole, jos käyttää seksikkäitä asusteita itsensä viihdyttämiseksi tai oman nautinnon lisäämiseksi.

Alushousumallit sopivat minkä tahansa kokoiselle. Asujen tarkoituksenahan on virittäytyä tunnelmaan ja saada aikaan vihjauksia, jotka ovat lupaus vähän kuumemmasta ja syvemmälle menevämmästä tarjonnasta illan tai yön aikana, miksei päivälläkin. Strategisen paikan vilahtaminen stringistä tai lyhyen helman alta, on omiaan herkistämään tunnelmaa ja haluamaan vähän läheisempää kontaktia. Hyvin valittu väri lisää intohimoa. Kumpi on parempi, musta vai punainen?

Alushousumallit – nautinnon uusi ulottuvuus

Aistikkuus ja sulojen esilletuonti tai miehekkyyden korostaminen push up -kalsareilla on varmasti se, mitä eniten alusasuilla halutaan. Mutta nautinnon voi viedä myös niin pitkälle, että hankkii asusteen, jonka sisäpuolella on kaksi dildoa sekä ulkopuolella kumppanin riemuksi yksi. Siinä vaiheessa esileikki saa täysin uuden ulottuvuuden. Kukapa ei halua olla kuuma kuin sähkökiuas. Mahdollisuuksia on paljon tarjolla.

Alushousumallit, tavallisemmat tai vähän erikoisemmat, ovat kuitenkin seksielämän suola. Mikäli haluaa vaikuttaa haluttavalta ja haluaa myös seksielämästä ikimuistoista, kannattaa näihin kauniisiin ja toinen toistaan ihanampiin vaatekappaleisiin sijoittaa. Arkipäiväisestä seksin suorittamisesta tulee suurempi nautinto, kun se alkaa silmäruoalla ja pienellä flirtillä sekä lupauksilla upeista kohokohdista. Miksi tyytyä vain naimaan, kun eroottinen nautinto on pienestä kiinni ja kumppani näyttää suorastaan upealta näissä luomuksissa. Houkutushan käy aivan vastustamattomaksi!