Siirry suoraan sisältöön

Seksiasennot – lisänautintoa seksiin pienellä vaivalla

seksiasennot

Seksiasennot ovat järkevä tapa etsiä uutta nautintoa seksiin. Erilaisia asentoja löytyy vaikka kuinka paljon ja jokaisen makuun sopivia. Mikä pakko on tyytyä lähetyssaarnaajaan, kun muutakin on tarjolla ja asentoja kannattaa kokeilla rohkeasti. Miltä kuulostaa esimerkiksi Pile Driver, Hiipivä tiikeri tai Keinutuoli? Tässä on vain muutama nimeltä mainittuna.

Reverse cowgirl on mielenkiintoinen asento. Ei mikään uutuus, mutta yleensä se toteutetaan niin päin, että nainen on kasvot miehen suuntaan ja ratsastaa siten, että mies saa nauttia rintojen hoitamisesta. Jos nainen kääntyy selkä mieheen päin ja taivuttaa selkäänsä vähän kaarelle taaksepäin tulee uudenlainen nautinto. Tai jos liike muutetaan edestakaisen -suunnan sijasta pyörittäväksi.

Seksiasennot – pienillä muutoksilla suuri nautinto

Seksiasennot eivät ole mitenkään kiveen hakattua niin, että niitä pitäisi toistaa kerta toisensa jälkeen samalla tavalla. Reverse cowgirl esimerkiksi on ratsaille nousemisen jälkeen loistava myös, jos kakkosreikä kiehtoo. Sen sijaan, että nainen nojautuisikin taaksepäin, hän voin nojautua eteenpäin ja ottaa tukea miehen reisistä, jolloin kakkosreikä on helppo ottaa käyttöön. Sormet sujahtavat luontevasti tai miksei seksilelukin juuri oikeaan paikkaan. Näin pienellä vaivalla saa nautinnosta jälleen täydellisemmän.

Reverse cowgirl -asennosta sanotaan, että siinä on vaikea saada orgasmia, mutta sekin on ihan itsestä, kumppanista ja tilanteesta kiinni. Liikettä ei kannata suorittaa kyykkyasennossa, koska kenenkään jalat eivät kestä sitä nautintoon asti. Polvet ovat mieluummin molemmin puolin miestä. Sitä kannattaa myös kokeilla, että nainen nojautuu eteenpäin ja sen jälkeen taivuttaa selkäänsä taaksepäin. Siinä vaiheessa yhdyntä saattaa osua oikeaan kohtaan eli g-pisteeseen.

Reverse cowgirl – kokeilemisen arvoinen asento

Asennoista saa paljon enemmän mielihyvää, jos reilusti uskaltaa ja haluaa niitä vähän muokata oman mielensä mukaiseksi ja omalle fysiikalle sopimaan paremmin. Asennoista, liikkeistä ja niiden tuomasta nautinnosta on hyvä jutella kumppanin kanssa. Silloin molemmat saavat niistä suuremmat kiksit, kun liikkeestä jää pois pelkkä suorittaminen ja mukana on enemmän positiivista intohimoa. Seksipositiivisuus ei ole ihan tuulesta temmattu ajatus.

Reverse cowgirl, tykkää siitä tai ei, on kokeilun arvoinen. Mitä lähemmäs g-pistettä nautinnon aikana pääsee, sitä enemmän asennosta tykkää. Monien mielestä kasvot pois miehestä latistaa tunnelmaa, mutta mikä estää sulkemasta silmiä ja mielikuvilla kiihottaa itseään kliimaksiin. Tästä asennosta saa nautinnollisen, kun antaa itselleen ja kumppanilleen mahdollisuuden kokeilla pieniä muunnoksia ja vaihtoehtoja. Seksi ei ole milloinkaan yksipuolista vaan molempien pitää saada nautintoa ja positiivisia kokemuksia.