Siirry suoraan sisältöön

Ole oma itsesi myös seksikkäissä hetkissä

ole oma itsesi

Tärkeää on uutta parisuhdetta aloitellessa tai ihan vaan seksin merkeissä hauskaa uuden ihmisen kanssa pidettäessä muistaa, että ole oma itsesi. Paitsi tietysti jos erikseen sovitaan rooleista, mutta se on tarina erikseen. Omana itsenäsi olemalla saat olla kaikista rennoin, kun ei tarvitse pohtia ja miettiä mitenkä tämä mahdollinen rooli nyt menikään.

Huono seksi voi johtua myös siitä, että toinen osapuolista esittää olevansa jotain extraa ja se paistaa läpi pilaten tunnelman. Harva pystyy niin itsevarmasti esittämään jotain mitä ei ole, niin että se menee niin sanotusti läpi. Jos et ole dominoiva seksipeto, niin miksi pitäisikään? Aitous vetoaa yleensä ihmiseen ja herättää tunteita.

Ole oma itsesi ja älä murehdi muusta

Ole oma itsesi, sillä ei ole hyväksi edes alkaa olettamaan mitä kumppani uusi mahdollisesti haluaisi. Hän luultavasti on ihastunut sinuun sinun itsesi takia, joten ei ole hyvä ajatus lähteä muuttamaan sitä olemusta toiseksi. Tästä tuloksena voi ainakin olla huono seksi ja nopeammin päättynyt parisuhteen alku kuin arvaakaan. Se aiheuttanee myös sinulle ahdistusta, koska kukaan ei loputtomiin jaksa eikä pysty esittämään.

Huono seksi on todellakin asia, jota kaikki haluavat vältellä. Tavoitteena on ihanat hetket ja orgasmikin toivottavasti palkintona. Vaikka sitä haluaisikin olla se paras seksipeto kumppaninsa pedissä, se ei roolia vetämällä luultavastikaan onnistu kovin kauaa. Kun taas rehellisesti ollaan epävarmoja jos siltä tuntuu ja yhdessä tutkitaan toisten vartaloita, päädytään luultavasti paljon tyydyttävämpään lopputulokseen pitkällä tähtäimellä.

Huono seksi ei johda eteenpäin

Jos lähdetään tuntemattoman sänkyyn ja seksi on huonoa, luultavasti jatkoa ei seuraa tapaamisille. Tietysti jos kumppani osoittaa potentiaalia ja huonossa seksissä oli lieventäviä asianhaaroja, on ehkä hyvä idea antaa uusi mahdollisuus hänelle. Ehkä hänkin on sortunut liioitteluun ja esittämiseen jonka jälkeen tilanne ei olekaan sitten edennyt odotetusti.

Huono seksi on korjattavissa, jos molemmilla on halua asialle tehdä jotain. Satunnaisen kumppanin kanssa ei ehkä kannata liikaa harmaita hiuksia ottaa asian suhteen, mutta jos aletaan rakentaa jotain pysyvämpää, on seksinkin suotavaa toimia. Avoimesti puhuminen ja rehellisyys ovat hyviä, joskaan ei välttämättä niin helppoja asioita. Myös kumppanin hellä ohjaaminen kesken aktin voi toimia, voi hyvin pyytää esimerkiksi puristamaan lujempaa tai koskettamaan alempaa.